cégismertető   termékeink   kapcsolat   english magyar
 

Cégismertető

Cégünk, a Niptex Textilipari Kft. fő profilja a minőségi kötött munkavédelmi kesztyűk gyártása és forgalmazása, bel- illetve külföldön egyaránt.

Jelenlegi és leendő partnereinket kereskedelmi irodánkon keresztül szolgáljuk ki. Vevőink gyors, pontos és minőségi kiszolgálása kiemelten fontos számunkra, ezért tevékenységünk az ISO 9001:2000 minőségügyi szabvány szerint működtetjük.

Munkavédelmi kesztyűk piacán kínálatunk teljeskörű. Világviszonylatban is elismert cégek munkavédelmi termékeit is értékesítjük. A könnyűipari munkáktól kezdve, az egészségügyi és labormunkákon át a gépgyártás, a vegyipar és a nehézipar minden területére kínálunk védőkesztyűt.

Bel- és külföldi felhasználóink között olyan vállalatok találhatóak, amelyek a biztonságos és balesetmentes munkahelyek költséghatékony megvalósítását tűzték ki célul.

Törekedtünk arra, hogy termékeink rendelkezzenek magyarországi minősítéssel. Egyedi megoldásokat is kínálunk partnereinknek, hogy a megfelelő védelmet nyújtó védőkesztyű igényüket ki tudjuk elégíteni..

A Niptex Kft. legfontosabb célja, hogy Magyarországon meghonosítsuk a szakmai döntéseken alapuló védőkesztyű választást - melyhez szakmai segítséget nyujtunk - gyors és egyszerű megrendelést, pontos kiszállítást.

A honlapot folyamatosan frissítjük, bővítjük, hogy partnereink naprakészek legyenek a piacot, a termékeket és az újdonságokat illetően.

 
Niptex Kft. H-1581 Budapest, Pf. 20. Tel: +36-1-460-98-95 Fax: +36-1-460-9896 e-mail:sales@niptex.hu
„A pályázat keretében vásárolt új Shima Seiki SFG-I gépekkel a termelési kapacitásunk 40%-al több lett, így a megnövekedett igényeket és a nagy mennyiséget igénylő partnereket is kitudjuk szolgálni. A projektnek köszönhetően például sikerült 3 éves szerződést kötni az Audi Hungária Zrt.-vel és a nekik gyártott termékek az új gépeken vannak gyártva. Az új gépek képesek nyitott ujjú kesztyűk gyártására is, továbbá a több szálvezetős rendszer lehetőséget ad különböző fonalak kombinálására egy azon kesztyűn belül: például magas vágásálló vagy ESD kesztyű. A megerősített késrendszer pedig magas vágásálló műszaki fonalakat is könnyedén tudja kezelni." Támogatás mértéke: 50% Projekt befejezésének dátuma: 2017.01.18.
copyright ©niptex
design:tomacolor